Magiskt

Var ju hos barnmorskan idag och fick för första gången lyssna på bebis hjärtslag. H*n var i full gång och sparkade och rörde sig, hjärtslagen hördes perfekt och det var en sådan lättnad och fantastisk känsla. Tänk, det är vårt barn där inne.. Helt underbart var det och jag är så glad att jag gick! Fick tårar i ögonen av glädje.

Det var dock lite jobbigt på hemvägen. Jag ville så gärna ringa någon och berätta.. Mattias jobbade så han kunde jag inte ringa. Mest av allt ville jag ringa min mamma för jag vet att hon skulle varit lika glad som jag är.. Jag saknar så att prata med henne.. Från att ringa varandra varje dag till att helt plötsligt inte kunna prata mer, det är jobbigt trots att det gått så lång tid nu.. Men men, jag är iallafall glad och lycklig för vår mini i magen :-)

//Anna

Trött..

Ringde min barnmorska imorse för jag är så himla trött nuförtiden.. Kan lätt sova 12 timmar, gå upp och äta frukost och sedan gå och lägga mig en timme till. Det är jobbigt och börjar gå ut över mitt liv. Hur roligt är det att jag knappt kan hålla ögonen öppna efter 19 på kvällen och att jag inte energi till att göra någonting. Bara att få mig till att diska är en kamp och så vill jag inte ha det. Min barnmorska tyckte att jag skulle börja med järntabletter i vecka 20 men ringde idag och då sa hon att det var okej att jag började med dem redan så nu hoppas jag på en förbättring!
 
lite senare idag så har min bm drop in så tänkte ta mig dit då för att höra på vårt mirakels hjärtslag! Blir första gången jag hör vår lill* då vi inte haft något rul än. Så jag är lite spänd och nervös och bara hoppas på att vi kommer hitta något och att det kommer låta bra. Håll tummarna!
 
//Anna

Så var det måndag..

Måndag igen och helgen har verkligen sprungit förbi. Den har iallafall varit mysig och vi har fått lite gjort iallafall!

I fredags var älskling i kolonin efter jobb och fixade med taket, jag däremot var hemma med Sara och käkade kebab och tittade film. Blev 2 riktiga tjejfilmer, Mitt stora feta grekiska bröllop och What a girl wants, mysig inledning på helgen.

Lördagen inleddes med mysig sovmorgon och frukost i sängen. Därefter begav sig älskling återigen till kolonin och jag tog tag i storstädning av hemmet. Det är väldigt bra att få hem gäster för då får jag fart och verkligen städar, kan vara lite segt med det i vanliga fall :-) Haha

Vid två kom Sara och vi började förbereda vår goda kalkonmiddag slm blev såå god! Inte så svårt att tillaga men himmelskt att äta. Vid 20 tiden kom några fler gäster och vi övergick till glöggmys med lite olika sorters glögg, hemgjord vit ischoklad och pepparkakor med ädelost (på tub såklart). Mysig kväll och det var längesedan jag var uppe så sent :-) Standard är annars att slockna senast 21 nuförtiden..

Söndag inleddes som lördagen. Var ute och köpte nybakade bullar som vi festade på i sängen. När vi till slut tog oss upp blev det en sväng till väla och en runda inom pappa för att hämta lite bebiskläder vi fått. Mysigt!!! Lägger upp bild senare. Sedan var det bara att lulla runt tills solsidan började och det var dags att gå och lägga sig.

Long time no see...

Nästan ett år har gått sedan mitt senaste inlägg.. Skäms på mig 😔 Är faktiskt lite besviken på mig själv för jag vet hur roligt jag tycker att det är att gå tillbaka och läsa och komma ihåg.

Nya tag nu iallafall och nu ska jag verkligen anstränga mig för ett nytt kapitel i vårt liv väntar på oss. Den 9 augusti i år plussade jag så i Maj 2013 ska jag och Mattias bli föräldrar :-) Är i vecka 15 och det känns fortfarande lite overkligt och lite konstigt men det är en spännande tid vi har framför oss nu och vi ska försöka njuta till fullo av den tills vi har vår lill* prins/prinsessa hos oss.

RSS 2.0