Årets sista dag!

Sitter och väntar på att älskling ska bli klar i duschen så att vi kan bege oss. Nyårsafton kommer spenderas med Sara & Jocke och en massa god mat :-) Den blivande mamman har laddat upp
med alkoholfritt vin, cider och bubbel så här ska festas! Det enda jobbiga är att Mojji är så rädd för raketerna men vi har laddat upp med hans favoritben och proppat i lite leverpastej och så ska han få lite lugnande tabletter så jag hoppas att det blir lite mer uthärdligt för honom.

Lite bilder från förberedelserna ikväll plus presenten vi ska ta med till värdparet.

Gott nytt år!

NYÅRSAFTON 2012

Vecka 21

På lördagar går vi in i en ny vecka och igår var det dags igen. Gillar att veckorna går fort nu :-) Riktigt dålig bild men bättre än inget.


Vi ska få en liten prinsessa<3

Var på det extra ultraljudet i malmö igår. Så mysigt det var att få se sin skrutt igen. Jag kan verkligen rekommendera Emma Ultraljudsklinik i Malmö. Litet och mysigt med väldigt trevlig personal som verkligen bryr sig. Vår lilla rackare var så envis igår och ville knappt visa upp sig men barnmorskan kämpade på och vi var där inne längre än halvtimmen vi betalat för. Hon lyckades iallafall se att det är en liten prinsessa i magen <3

Jag trodde inte att jag skulle känna någon skillnad när vi väl fick veta könet men oj, det gjorde vi. Nu känns det som om man känner den lilla personen där inne och man kan ägna sig åt att tänka ut tjejnamn och shoppa lite flickigare kläder. Hittills har vi bara en massa neutrala så det ska bli skoj att shoppa loss lite till :-) Känns mer verkligt på något sätt, helt underbar känsla!

Mamma & Pappa längtar efter dig <3

Halvvägs <3

Nyår?

Har scannat nätet lite efter en perfekt nyårsklänning, tyvärr är ju utbudet lite begränsat på grund av magen men denna tror jag skulle kunna funka. Tror att det kan bli fint med en liten mage till denna :-)
Den är från Dry Lake och finns på ellos för 549kr.

Lillejulafton!

Lillejulafton inleddes med jobb för min del. Var så himla trött imorse men det var bara att bita ihop och jobba 7-13. Och då snackar vi bita ihop, har fått graviditets ischias även kallad falsk
Ischias och det gör så sjukt ont. Det börjar strax ovanför höger skinka och strålar neråt och slutar strax under. Det gör så ont att jag knappt kan lyfta benet ibland men men.. Ska försöka hålla ut så länge som möjligt för pengarna behövs :-)

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade Mattias & Mojji och sedan mötte vi upp min far och brödrar utanför farmor&farfar för en julfika. Efter fikan åkte vi alla hem till oss för att äta lite julmat. Vi firade med min sida av familjen idag eftersom jag jobbar imorgon och då hinner vi inte med 2 julfiranden som vi brukar. På väg hem från farmor började värsta snöstormen så vi fick stressa fram julmaten och julklappsutdelningen eftersom pappa skulle vara tvungen att åka ut och ploga närsomhelst. Det blev dock mysigt ändå och vi fick så fina julklappar. Bebis i magen fick också :-)

Till bebis fick vi världens gulligaste fc barcelona sparkdräkt. Så underbart mjuk och skön. En jättesöt dräkt med dumbo från disney store och en söt body med tryck. Bebis blev jätteglad :-)
Mattias fick ett jättefint whiskeyset och jag fick J.K Rowlings nya bok samt alla Harry Potter filmer på Blue Ray. Happy girl!! Jag och älskling bytade oxå några julklappar idag fast vi sparade de bästa till imorgon :-) Av älskling fick jag jättemjuk och mysig filt och thermo sockssom man kan värma i mikron. Perfekt för en fryskyckling som mig :-)

Jättemysig dag som avslutas med godis och film i sängen. Imorgon är det julafton!!

Snart halvvägs!

Vecka20 <3

Mardrömsdag

Något otäckt hände i torsdags. Det hela började med magsmärtor på onsdagskvällen som sedan fortsatte hela natten. På morgonen när jag gick på toa upptäckte jag blod på pappret när jag torkade mig. Fick såklart panik direkt och slängde mig på telefonen för att ringa barnmorskan som inte var till mycket hjälp. Det enda hon sa var att jag skulle avvakta och se om blödningen blev större. Jag som hade panik ville såklart inte höra att jag skulle vänta. Jag hade ont, jag blödde och var så rädd att det hade hänt vår bebis något så jag ringde gynakuten istället och de ordnade en tid till mig lite senare på dagen. Ringde älskling och grät men han var en klippa och lyckades lugna ner mig lite så för att inte tänka för mycket tog jag mig ner i stan för att fixa sista julklappsshoppingen. Det gjorde lite ont och det gick inte så snabbt men tiden gick iallafall. När det närmade sig hämtade underbara Jessie upp mig och följde med till sjukhuset. Är så tacksam för det, tänk så hade det varit ett dåligt besked och jag hade varit ensam.. Dessutom hade vi inte träffats på jättelänge så vi hade mycket att prata om vilket också fördrev tankarna lite. Efter lite väntan fick jag till sist komma in och ta lite prover och sedan in på ultraljud. Tack och lov visade det att alkt såg bra ut. Hjärtat slog fint, där var bra
mängd fostervatten, moderkakan låg där den skulle och livmodertappen var lång och fin. Vilken lättnad det var att höra detta.. De trodde att jag hade någon urinvägsinfektion som gjorde att det kunde blöda lite. Ska ringa min barnmorska på onsdag och kolla provsvaret. Fy vilket skrämskott det var, där ser man hur mycket man redan älskar det lilla livet i magen :-)

Tråkdag

Har haft världens tråkdag idag. Ingen har haft tid att hitta på något och jag har inte känt för att göra något själv så idag har det mest blivit att sitta och rulla tummarna och låta timmarna passera :-) Har iallafall sett årets julkalender på svtplay. Älskade originalet så var ju tvungen att se hur den nya är och den är faktiskt helt okej, inte som den första men ändå sevärd. Det är verkligen sjukt smidigt med svtplay, bara trycka igång och sen se avsnitt efter avsnitt.

Imorgon är det dock slut på slöandet för då börjar det riktiga julförberedandet. Har min älskade to do lista så att jag inte ska glömma något.

Torsdag 20/12
• Gå ner till stan
• Apoteket - hämta babytobe paket, köpa nya järntabletter och köpa julsenap.
• Hotell Maria -Fixa svärföräldrarnas present
• Gina Tricot - köpa större mjukisbehåar. Är ren tortyr att ta på mig de jag har nu.
• Gå inom trebutiken och byta min laddare.
• H&M - toning och någon snygg topp till lillejul.
• Pistaschia - fixa de 2 sista julklapparna
• Hem och tona håret.

Fredag 21/12
• Julhandla på maxi&citygross
• Grovstädning

Lördag 22/12
• Tvätta
• Göra julgodis
• Göra janssons frestelse till 23/12
• Damma, dammsuga och moppa golv
• Spelkväll med Sara & Jocke
• Slå in de sista julklapparna
• Måla naglarna

Söndag 23/12
• Duscha och tvätta hår
• Jobba 7-13
• Julfika hos farmor och farfar
• Julmiddag hemma hos oss med min familj

Julafton!!
•Jobba 7-14
• Julaftonsmys 15.00 :-)

Så skönt att ha mycket att göra, då kommer det gå snabbt till julafton, min absoluta favoritdag på hela året. Man samlas med de man älskar mest, äter gott och bara tar sig tid att umgås. Svårt att tro att vi kommer ha vårt älskade pyre hos oss nästa jul. Då blir det jultomte :-)


Overkligt!

Kände bebis första sparkar idag!! Började känna något litet för några timmar sedan och nu när jag lade mig ner så känner jag ännu mer. Det är en riktig vilding där inne :-) Är så underbart och overkligt. Längtar tills Mattias också får känna.

Tradera Frälst!

Jag har blivit lite smått besatt av Tradera. Finns så fina bebiskläder man kan fynda och det mesta är i riktigt fint skick. Visst, jag tycker att det är roligt att köpa helt nytt också men det är både miljövänligt och ekonomiskt att fynda lite second hand också!
Här är några av mina senaste fynd. Har inte betalat mer än 200kr för allt! 

 

Det märks att jag gillar Lundmyr va? =)

New in till bebis ❤

Bebis är så bortskämd redan :-) Idag blev det lite shopping i form av 2 snuttefiltar från H&M, 2 nappar från mitt favvismärke Lundmyr och 2 från philips avent.

Ultraljud

Var på vårt livs första ultraljud nu i fredags den 14/12. Vilken upplevelse det var att se vårt barn på skärmen feamför oss. Kändes nästan lite overklig. H*n busade rundor så mycket att barnmorskan hade svårt att mäta och ta bilder :-) Skönt att se att det är ett livligt barn! Tyvärr var h*n även en liten blygis och vägrade visa oss vad som fanns mellan benen så vi har fortfarande ingen aning om det ären liten pojke eller flicka som ligger och sprattlar i magen :-)

Dock ska vi göra ett försök till att ta reda på det så vi har bokat ett ultraljud till hos Emma ultraljudsklinik i Malmö. Det är lite dyrt visserligen men vi tror att det nog kommer vara värt det. Jag är ju ett riktigt planeringsfreak så jag vill ha koll på saker och jag vill kunna köpa grejer innan bebis kommer till oss. Hittills har vi bara köpt en massa neutrala bebiskläder men jag vill också handla något riktigt tjejigt eller riktigt killigt :-)

Vårt lilla mirakel

RSS 2.0