Win my heart :-)

Följ ditt hjärta.....

Dagens att göra lista

Onsdag

Blev ännu ett riktigt bra gympass imorse, blev löpbandet i 35 minuter och jag sprang 25 sammanhängande minuter av dem!! Så härligt när man kan se framsteg, man blir supermotiverad till att fortsätta.

Efter träningen blev det powerwalk med Mojito och Pernilla i Bruces skog, fick ihop 50 minuter där så det har varit en bra träningsdag. Mojito blev också glad för han fick springa lös i hundhägnet som de har där. Lycklig vovve :-)

Jobbet ringde innan och frågade om jag ville jobba en extranatt imorgon, tackade ja men ångrar mig lite smått nu... Fast det är bara att bita ihop, alla extrapengar är välkomna :-)

Mojji i hundhägnet

IKEA

Dagen gick snabbt. Var faktiskt rätt roligt att jobba, tänk vilken energi man får bara för att solen är framme. Jag blir sjukt mycket piggare.

Kom hem och började med tvätten, har precis hängt upp sista maskinen så snart är den också färdig, skönt :-) Har hunnit med att förbereda kvällens middag också, blir ugnsstekt lax med potatis, sallad och kall dillsås, mums! :-) Sitter och väntar på att älskling ska sluta och komma och hämta oss, blir en sväng inom ikea för att fylla på ljusförrådet. Går åt sjukt mycket ljus den här tiden på året! Kanske hittar något annat skoj också :-)

My precious.... :-)

Det hände något iallafall

Igår blev det strömavbrott på jobb. Vi stod och lagade mat till brukarna och helt plötsligt blev det mörkt, blev helt chockade haha Efter många om och men kom vi fram till att det var något fel på vattenkokaren så varje gång vi tryckte igång den så slog jordfelsbrytaren av och det blev mörkt. Satte lite krydda på kvällen som faktiskt gick rätt snabbt :-)

Älskling kom och hämtade Mojji vid 22 och stannade kvar ett litet tag, mys!! Faktiskt sovit helt okej inatt, känner mig lite piggare än vanligt så resten av dagen ska nog kunna uthärdas :-)

Bra att komma ihåg.... :-)

Bra start på måndagen

Började dagen med ett riktigt bra gympass med Annika. Körde 20 min på löpband där jag sprang 10 av de minuterna! Sjukt stolt över mig själv, för 3 veckor sedan hade jag inte orkat det så det görs framsteg iallafall =) Det blev också 20 minuter på crosstrainern och där tog jag ut mig totalt, benen skakade som asplöv när jag gick av, skön känsla. Avslutade med lite armövningar, skulle egentligen kört ben också men jag orkade verkligen inte, får ta igen det på onsdag istället.

Har precis kommit ur duschen och ska börja förbereda mig så smått för jobb, går på monsterpasset 16 idag till 14 imorgon. Inte direkt sugen men det ska bli kul att få träffa min lenis imorgon. Hon har haft semester i över en månad och varit i Australien så det har varit tomt utan henne, vi brukar iallafall prata i telefon varannan dag så det är skönt att ha henne hemma. Utöver det är det inget speciellt att se fram emot förutom 2 lediga dagar när jag checkar ut imorgon.



Lena <3

Mojitos första snö!

 

Lördag!!

Mysig dag igår. Slutade 09 och skulle egentligen gymmat med Annika men tyvärr blev det ändrade planer. Fastighetsskötarna var i lägenheten bredvid oss så jag vågade inte lämna Mojito själv ifall han skulle få något ryck och skälla järnet. Så istället byltade vi på oss och gick på en 45 minuters promenad, senare blev det 25 minuter till så det blev ändå hyfsad träning. Resten av dagen hade jag en riktig skämma bort mig självdag. Jag hade ricinojla och hårinpackning i håret, plockade ögonbryn, hade ansiktsmask, duschade riktigt länge och varmt, smörjde in hela mig med min favoritbodylotion och fixade håret så det blev riktigt snyggt. Så skönt med sådana dagar ibland.

Kvällen avslutades rätt tidigt med Life på tv:n i sängen. Fredagsmys på högsta nivå!

Ikväll kommer Markus och hans tjej för lite vinmys och prat.

Lite egopics från ikväll

 

Två dagar

Skrev inget igår men det var en mysig onsdag. Slutade jobba 09 och åkte sedan för att hämta upp Annika, efter det åkte vi vidare till älsklingens jobb för att hämta Mojito och jag fick äntligen pussa på älsklingen igen =) När vi hämtat Mojji åkte vi och klippte hans klor och sedan blev det 40 minuters powerwalk i Pålsjö skog. Bra början på dagen fast jag var sjukt trött så det blev lite vila när jag kom hem. När jag vaknat pysslade jag lite hemma och gjorde kalops och räknade ner timmarna tills M kom hem. När han äntligen kom hade vi en lugn och skön myskväll, käkade, pratade, provade nytt frågespel, gick en runda med Mojji och som avslutning tittade vi film i sängen och jag somnade på snutt =)

Imorse började jag och Mojji dagen med en 25 minuters promenad innan frukost, efter frukosten blev det ännu en promenad, 40 minuters denna gång och detta fick bli dagens träning. Fick börja en timme tidigare på jobb så var här redan 15.00 och sedan har det bara rullat på. Var nere i affären och handlade lite mer nyttigheter, bl.a makrill i tomatsås och frusna bär, mina 2 nya cravings. Gott och nyttigt! Älsklingen överraskade mig och kom efter jobb och hälsade på och gjorde mig överlycklig <3 Blev superduperglad eftersom jag som vanligt längtar ihjäl mig efter honom när jag jobbar natt. Han var här någon timme och jag och Mojji njöt av varenda sekund =) Nu är det nedräkning tills jag får gå och lägga mig och sedan är det en ledig helg!! Så jäkla nice.

//Anna

Tisdag

Spinningen var precis lika underbar som jag mindes, så skönt att ha någon som pressar en till sitt yttersta. Var helt skakig när jag gick därifrån men mådde riktigt bra :-)

Riktigt lika bra mådde jag inte när jag skulle till jobb... Jobbar natt idag och på torsdag och jag hade sådan ångest för att åka hit.. Var längesedan jag kände så.. Vill bara vara hemma och pyssla och mysa. Trodde att det skulle kännas bättre när jag kom till jobb men icke. Älskling har försökt muntra upp mig lite och det har funkat men vill verkligen bara hem och pussa på honom :-)

Saknar mina två M supermycket

Sådär



Kåldolmarna blev sådär. Kålen blev alldeles för hård, skulle ha förvällat den ännu längre så hade det blivit perfekt men nu vet man det tll nästa gång iallafall. Mätta blev vi så helt misslyckat var det inte.

Nu ska vi nog slänga på någon film eller serie och ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon blir det spinning för första gången på över ett år, ska bli spännande att se om jag älskar det lika mycket som jag gjorde förr. Sedan blir det jobb, börjar 16 och ska jobba natt. Är inte det minsta sugen eller motiverad att jobba just nu, hoppas verkligen att det vänder snart för det är inte roligt att gå och känna så, det trycker ner en.

//Anna

Måndag 16 januari

Började måndagen med ett rejält träningspass med Annika. Blev 30 min löpband, 25 min crosstrainer och 25 minuter styrketräning av armar och ben. Kan ju bara säga att benen darrade rejält efteråt =) Det är en skön känsla att vara så trött efter träning, man känner sig både duktig och snygg..haha



Okej... kanske inte supersnygg direkt efter träningen när man ser ut som en tomat och är svettig men sedan när man duschat då är det andra bullar =)

Skulle ha en smoothie till mellanmål, då gick det såhär



Jag är verkligen klant nummer ett och det värsta är att jag hade gjort den så himla god.. Hann ta två klunkar sedan hände detta. Haha

Nu ska jag börja förbereda dagens middag, ska göra kåldolmar för första gången i mitt liv, kan gå hur som helst men förhoppningsvis blir de goda.

//Anna

Kvällsmys

Träningskläder


Inköpsställen pinkoholic.com, nelly.com

Har surfat rundor och kollat lite träningskläder. Det är något jag verkligen behöver och vill köpa för det är faktiskt som man säger, har man nya och snygga träningskläder blir man mer motiverad till att gå och träna. Nu är jag visserligen sjukt peppad ändå men det hade inte skadat med dessa grejer ovanför. Vill ha allt! Dock är one piecen inte något träningsplagg utan för att krypa in i efter ett hårt träningspass och en lång dusch =) Ska nog investera i en rosa vattenflaska iallafall så blir det lite roligare.

Söndag

En bättre dag idag =) Gårdagen avslutades visserligen bra, men innan dess var det inte så roligt men men så är det ibland. Sitter på jobb och har rast nu, väntar på att älsklingen ska komma och hälsa på med Mojji ett litet tag, MYS! Annars är det bara jobb till 20.00 ikväll och sedan hem och ta det lugnt antar jag.

Imorgon blir det träning på morgonen och sedan ska jag försöka mig på att göra kåldolmar för första gången i mitt liv... Kan bli spännade =) Har varit så sjukt sugen på det jättelänge så nu är det dags att ta tag i saken tycker jag. Mamma gjorde världens godaste så det blir inte lätt att efterlikna, men försöka kan man alltid.


.........

Riktig jävla skitlördag

Sova

Snart får jag gå och lägga mig, har velat gå och lägga mig sedan åtta, är så trött. Tror att det är huvudvärken som gör det. Kvällen på jobb har gått bra, varit lugn. På min rast lyckades jag äntligen klara den sista banan på level hard i madness =) haha Bara de supersvåra banorna kvar. Älskar det spelet.




Mojito ligger på sin vanliga plats och vaktar mig =) Sötnosen.



Fredagen den trettonde

Det blev både jägarna 1 & 2 igår. Det fungerade inte med hårddisken så vi hyrde dem via datan istället men det gick lika bra det. Var faktiakt väldigt bra filmer och jag tycker nog att de var ungefär lika bra. Eftersom vi inte kunde ligga i sovrummet och titta på dem så kom vi på vi kunde ju flytta ut bäddmadrassen och lägga på vardagsrumsgolvet så blev det nästan samma sak, Det var faktiskt rätt mysigt och nästan lite campingkänsla över det =)

Imorse vaknade jag med lite lätt huvudvärk som en timme senare hade förvandlats till monstermigrän så har legat hela förmiddagen med solglasögon på mig och bara lidit. Framåt tolv började värktabletterna verka och jag kunde gå upp och äta lite. Nu är det nästan helt borta och jag har varit ute på en lite längre promenad med Mojito, ska dock ta en tablett till innan jag åker till jobb som det börjar bli dags för snart. Ska åka inom maxi och köpa ett grisöra til honom så att han sköter sig på jobb =)

Saker jag vill göra/uppleva innan jag dör, min egen Bucket List

redo of this.






































tumblr

Korv stroganoff

Blev aldrig någon tur till gymmet imorse, mådde inte helt 100 och tänkte att det var dumt att chansa så istället gick jag och Mojito till älsklingens jobb och hälsade på. Blev en ordentlig promenad på nästan en timme så det blev motion iallfall. Mina brödrar skjutsade oss hem sedan för Mojito orkade inte gå tillbaka, han var rätt trött i slutet =) Därför blir det gymmet imorgon istället innan jobb. Har en jobbhelg framör mig och inleder den med ett dygnspass börjar 16.00 imorgon och slutar 14.00 på lördag och sedan blir det 10.00-20.00 på söndagen så i stort sett hela helgen försvinner.

Ikväll blir det korvstroganoff till middag, är riktigt sugen så det ska bli gott, sedan tror jag att vi avslutar kvällen med att se jägarna, första filmen. Jag är ju lite efter och har inte sett den så det är ett måste innan vi ger oss på 2:an. Mysig vardagskväll helt enkelt!

Bilderna från igår
















Blev några hyfsade bilder iallafall, ska träna riktigt ordentligt nu för det är riktigt kul med systemkamera.

Kände mig bättre nu när jag vaknade i morse så det var förhoppningsvis bara en kvällsgrej. Ska strax börja klä på mig och bege mig mot gymmet, har dock sjuk träningsvärk men jag gillar det, då vet man att man har jobbat tillräckligt hårt =)

Sjuker

Hittade inte sladden så jag kan inte överföra bilderna till datan ikväll eftersom älsklingen inte är hemma. Störigt, men den som väntar på något gott... =) älskling är ute och firar Kalle med en massa grabbar och jag ligger nerbäddad i sängen och känner mig inte alls bra.. Har lite feber och så fryser jag otroligt mycket, värk i hela kroppen och huvudet känns tungt. Hoppas att det bara är något övergående för jag SKA träna imorgon.

Nu ska jag bädda ner mig ordentligt med en bra bok men tror inte att det kommer bli alltför mycket läst, är så trött, så trött, så vi får se =)

Nyår

Fick äntligen tag på lite bilder från nyår. Bättre sent än aldrig =)



Älskar dig <3













Härlig kväll och trevligt sällskap <3

En bra onsdag


Det gick jättebra på gymmet idag, så skönt det var att vara tillbaka. Körde 8 minuters rodd och 40 min styrketräning på armar och ben, imorgon blir det på det igen fast då blir det lite mer kondition och mage, rygg styrka istället. Beach 2012 here I come =)

På väg hem från gymmet ringde älsklingen coh ville komma hem på lunch, JAA! sa jag och bjöd honom på hederlig husmanskost, bacon och bruna bönor =) När han körde tillbaka till jobbet släppte han av mig och Mojito hos min bror som skulle fixa filmer till oss. Perfekt med skjuts dit för sedan gick jag och Mojito hem och då blev det ytterligare 40 minuters motion, I like =)

Väl hemma hann jag slänga i mig lite mellanmål sedan var det dags att bege sig ut igen, Mattias föräldrar hämtade mig och Mojji och vi for ut till kärnan för att fota lite. Väl där mötte vi upp Mattias kusin och hennes två barn, väldigt trevligt. Tror jag fick några bra bilder, var tvungen att lägga batteriet på laddning när jag kom hem så jag har inte sett dem än, ska bli spännande. Sålänge har jag denna bilden som jag tog med iphonen



Onsdag 11 januari

Förmiddagen igår spenderades med Annika i pålsjö skog. Vi började med att gå 35 minuters powerwalk, sedan hämtade vi Mojito i bilen och gick ungefär lika länge med honom, dock i betydligt lugnare takt =) Han älskar verkligen att vara i skogen, igår fick han inte vara lös för det springer väldigt mycket hundar där men han såg ut att njuta ändå.



Efter pålsjö åkte vi hem till oss där vi gjorde hamburgare till lunch, hann äta och sitta och snacka lite innan det var dags att styra mot jobb. Hade verkligen inte lust igår men kändes bättre när jag väl var där. På min rast passade jag på att köra ner till stranden och gå där en halvtimme med Mojito, var helt underbart fint.











Nu ska jag börja förbereda mig för idag blir det årspremiär på gymmet för mig. Ska möta upp Annika vid 10 och jag är faktiskt riktigt laddad, ska bli grymt skönt att få ta ut sig lite. Efter gymmet ska jag hem till min bror så han kan fylla på vår hårddisk med lite nya filmer och serier, får se vad han skrapat fram och i eftermiddag om det är hyfsat väder ska jag och Mattias mamma ut och fota lite. Fullspäckad dag.

TJUGOHUNDRAELVA DEL 3

September

September inleddes med en liten roadtrip till Jönköping med älskling och John, M skulle kolla och eventuellt köpa en radiobil. Personen som sålde var rätt så idiotisk men det blev ett köp ändå. Medan vi väntade gick vi ner till sjön och det var så vackert, tog hur många bilder som helst.





Tog en massa bilder på Mojito som fyllde 6 månader






Var på Sofiero hundutställning och såg mojitos mormor och moster ställas ut, gick tyvärr inte så bra för dem men det var en rolig upplevelse, första gången jag var på en hundutställning.





Fick ett ryck och bestämde mig för att köpa ny säng och slänga ut den gamla. Gjorde detta då älsklingen inte var hemma och det var sååå jobbigt. Tack och lov att min bror och Pernilla hjälpte mig annars hade det inte varit möjligt. Mattias kom hem och blev rätt så glad, han hade känt på sig att jag skulle göra något sådant så det var nog ingen superöverraskning men han gillade det =)






Sedan inträffade en av höjdpunkterna detta året, mitt älskade HIF tog SM guld!!! Shit vad glad jag blev. Var på jobb och fick höra matchen på radion och när slutsignalen gick hoppade jag, skrattade och grät, var en helt otrolig känsla. Ren lycka. Något som gjorde mig ännu gladare var att Mattias fyllde med till Olympia för att hylla dem. Det trodde jag faktiskt aldrig då han verkligen inte gillar fotboll och har aldrig varit på en match, men han gjorde det för min skull och det var något av det finaste någon gjort för mig.




Oktober

Inleddes med att jag fick älsklings gamla systemkamera, NIKON d200. Blev superglad för jag har alltid älskat att fotografera så jag och Annika tog ett litet photoshoot vid nakenbadet och lekte loss lite =)





Jag och Mojito åkte och plockade svamp med Jocke & Sara, Mattias jobbade tyvärr.. Dock hittade vi inte så mycket svamp, det var rätt sent på säsongen och dessutom väldigt urplockat, men det var skönt att komma ut i skogen lite.






När Mattias hade slutat åkte vi tillbaka till skogen fast denna gången skulle vi fotografera istället. Det var en underbar dag med vackert ljus och fina höstfärger. Mattias tog många bra bilder på Mojito och några av dem har vi förstorat och pryder vår lägenhet nu. Jag är ju inte hälften så duktig som honom men tyckte att jag lyckades få någon bra bild. En riktigt mysig eftermiddag med vår lilla familj.
De första tre tog Mattias och jag älskar dom!





Mina försök...





På vägen hem körde vi förbi en liten sjö och det var så vackert att vi var tvungna att stanna till och fotografera.



Sedan hade jag en egen liten photoshoot hemma med Mojito.




Mattias mamma skule fotografera mig till en fototävling så vi passade på att ta lite familjebilder =)



Sandra fyllde år och vi hade festen hemma hos oss. Mattias och Mojito kastades ut och det blev en superrolig tjejkväll som avslutades med utgång där vi dansade tills vi fick ont i fötterna.





November

I november tjuvstartade vi med lite julmys. En adventskalender köptes till Mojito och vi hade glöggkväll på jobbet.




Mitten av november var inte lika kul. Det hände något och jag och mattias var oense om vad vi skulle göra. Det var mycket bråk och mycket tårar under denna perioden tills vi äntligen kunde enas. Ibland trodde jag att det var slut för oss, att vi inte skulle kunna fortsätta med varandra men till slut ordnade det sig och jag vet att detta stärkte oss, både individuellt och som par. Vi blev mer sammansvetsade och känns nu närmare varandra än vi någonsin gjort. Så jag antar att det är som de säger, inget ont som inte har något gott med sig.

I slutet av november klädde vi vår första gemensamma julgran! Visserligen plast, men ändå. Tyckte att den blev jättefin =) Gjorde också klar vår adventsljusstake.




 
December

Mojito hittade ett nytt sovställe



Gjorde ett julkort som vi skickade till nära och kära. Det var inte lätt, Mojito hatade tomteluvan och ville absolut inte sitta stilla vid granen men till slut fick vi ett hyfsat iallafall =)



Jag tvingade älsklingen att baka ett pepparkakshus, var dock inte så roligt som jag trodde att det skulle vara och det blev en del tjafs men det blev rätt fint till sist tycker jag.



Mojito fick ett eget julhem



Julafton kom och förmiddagen spenderades hos min morfar och senare farmor och farfar med pappa och mina brödrar. Efter det åkte vi hem och började förbereda efterom vi skulle ha julaftonskvällen hemma hos oss med Mattias släkt. Blev en massa julklappar under granen och en riktig mysig familjejul. Massor med god mat och fina klappar. Mattias hade förberett en musiktävling som alla tyckte var rolig. En riktig lyckad jul med andra ord.





Fick så fina julkappar av min älskling, en easy curl som är riktigt bra,är superlätt att locka håret med, en underbar silverkandelaber som jag velat ha hur länge som helst och nästan det bästa av allt =)




Jag fyndade stövlar på mellandagsrean och vi bjöd hem lite vänner på tacos. Däremellan fick vi ett ryck och köpte en till byrå från ikea som vi spenderade en kväll med att sätta ihop. Mattias kpte även en tv till sovrummet.





Var supermysiga mellandagar, både jag och Mattias var lediga och vi bara lullade rundor och tog det lugnt. Ville inte att det skulle ta slut men vardagen kommer alltid förr eller senare.

Nyår spenderades hos Jocke & Sara där vi åt god 3 rätters middag. Stackars Mojito var livrädd fast han hade fått lugnande tabletter och vi tyckte så synd om honom, men det var en trevlig kväll.




Det var 2011 och det var ett helt underbart år. Hände mycket roligt men det bästa kan sammanfattas i tre punkter
- Jag och min fina älskling blev tillsammans
- Vi köpte världens finaste hund
- HIF vann trippeln








Helgen som var...

I fredags överraskade jag som sagt Mattias med romantisk middag. Lördagen inleddes med en riktig powerwalk med Annika, senare på kvällen blev det några glas vin ute med Jocke och Sara på telegrafen, var skönt att komma ut lite och skönt att bara sitta och snacka och ta det lugnt. Jag och M var så hungriga så vi beställde in lite mat också. jag tog en grillad kycklingmacka och Mattias en paj med skinka och broccoli, sådär gott men det var mysigt iallafall.






Min fina älskling <3

På vägen ner till stan hittade vi denna skylten, tyckte den var lite rolig iallafall =)



Söndagen hade vi lite sovmorgon, sedan tog vi tag i dagen och åkte till kolonin och fixade lite, Mojito älskar att vara där, bara kunna springa fritt i trädgården och göra vad han känner för.




Efter det blev det lite småärenden som köpa hundmat och osthyvel =) Vid 13 hämtade vi upp Jocke och Sara och körde upp till Söderåsen och bara njöt av att gå i skogen. Vi hittade ett riktigt fint ställe och Mojito trivdes som fisken i vattnet, sprang och hoppade och hade riktigt skoj. Han var dock en liten fegis när han inte vågade hoppa över bäcken så M fick bära över honom. Sötnosar =)




Efter den stärkande promenaden blev vi såklart jättehungriga =) haha så innan vi åkte hem svängde vi inom Sibylla och käkade, fyyyy vad gott det var och därmed var frosserisöndagen inledd =)



Väl hemma vilade vi ett tag och sen kom M på att det hade varit jättegott med marängswiss, tyvärr tyckte jag också det så vi tog en promenad med Mojito och gick inom konsum och handlade ingredienserna. Sedan tryckte vi i oss det framför tv:n och ångrade oss nästan direkt =)



Detta skulle egentligen varit vår kvällsmat men vi var ju mer hungriga så vi svepte i oss lite nudlar också framför Worms(som M spöade mig i 4 ggr MEN jag hade bara otur... =))



Sedan så avslutade vi frosseri söndagen med lite apelsin, det nyttigaste vi åt på hela dagen...

Måndag 9 januari

Blev inget skrivande igår, vi var igång hela dagen och sen på kvällen var jag alldeles för trött för att skriva men blir en rejäl helguppdatering sedan. Sitter på jobb och hinkar kaffe, är så trött, inte van att börja 07.00. Slutar iallafall 14 så då blir det nog en tupplur :-) Nu ska vi till Ica Maxi och handla, se om man hittar något skoj.

Drink med älskling

Ja, så mycket skrivande blev det inte idag =) haha powerwalken var superskön, vi gick i ca 50 minuter och pratade om våra mål när det gäller träning. Det är så skönt att jag och Annika är på samma nivå när det gäller träningen. Vi har iallafall bestämt att vi ska försöka styrketräna på gym 2-3 gånger i veckan och powerwalk i skogen 1-2 gånger i veckan. vill verkligen upprätthålla detta nu och jag ska ge allt för att vi ska det. Vill ha en vår/sommar där jag verkligen känner mig bekväm med mig själv. Vi får se =)


Ikväll blir det en drink ute med älsklingen, möjligt att Sara och Jocke hänger på, men ska bli roligt att komma ut lite. var längesedan sist och jag är sjukt sugen på en White Russian =)

 

Powerwalk i ösregn

Blev inte fler uppdateringar igår, fick helt plötsligt fullt upp. Efter födelsedagsfikan hos pappa så bjöd vi
hem Jocke och Sara på middag igen, blev dock bara hamburgare med diverse tillbehör
men fyyy vad gott det faktiskt är! =)
Efter maten blev det lite vindrickande och snackande.
Bland annat pratade vi mycket om resor, de har ju varit
i Thailand två gånger och rekommenderar det starkt. Jag och snutt blev
riktigt sugna på att boka en resa till nästa år. hade varit så härligt att bara komma
bort ett tag, ligga på en strand och inte behöva tänka på annat än var och vad
man ska äta idag. Ja.. vi får se.

Nu blir det en blöt powerwalk i Pålsjö skog med Annika. Skulle egentligen dragit till
gymmet men hon hade ont i sin höft så då fick det bli en promenad
istället, bättre än inget =) När jag kommer hem tänkte jag slutföra
min årsresume, har ju de sista 4 månaderna kvar sen blir det bara slappa tills älskling slutar vid 15

Kvällen igår

Blev riktigt mysig. Tände en massa ljus och dukade fint så det var ett väldigt romantiskt hem
älsklingen kom hem till =)  Maten blev jättegod och efter lade vi oss i sängen och tittade tv
resten av kvällen. Perfekt myskväll!



Blev ingen bild på den färdiga maten för jag var alldeles för hungrig för att tänka på att fota =)

Nu är älsklingen och kör bil med John och jag ska snart slänga mig i duschen, blir en liten försenad födelsedagsfika hos pappa idag och efter det kanske det blir väla för att se om vi hittar några skor till mig =) Så ser planerna ut för denna lediga fredag, får se om något mer dyker upp.

Mums

Fick ett ryck och gick till konsum för att köpa ingredienser till smoothie och chokladpudding till snutt. Inte helt normalt att bli sugen på det halv elva på kvällen, men gott blev det 😃

TJUGOHUNDRAELVA DEL 2

MAJ

I början av Maj flyttade vi till kolonin på heltid, mysigt. Blev många mysiga dagar där med Annika
där vi solade och tog en massa fjantiga bilder =)





Jag färgade håret ännu ljusare och klippte mig rätt så kort för att vara jag



En morgon satt jag på jobb och fick ett helt galet infall, jag ville ha en hund. Min kollega satt nämligen på blocket och kollade hundar och jag fick syn på en liten valp och bara fick ett sådant sug att jag vill också! Så fotade bilden och skickade till Mattias och frågade om vi inte kunde åka och titta på den. Nu i efterhand tycker jag så synd om honom. Vi hade ju bara varit tillsammans i några månader och bott ihop i mindre än en månad och nu skulle jag lura på honom en hund när han dessutom var allergisk. Känner mig lite hemsk nu när jag tänker efter, men han var rätt positiv till iden och det blev en valp till slut efter många turer fram och tillbaka. Det blev inte den första valpen utan en helt underbar Keeshondvalp istället som vi älskar så himla mycket och inte kan föreställa oss ett liv utan. Han har charmat både oss och våra familjer.

Första gången jag såg honom och hans syskon. Visste direkt att det var honom vi skulle ha och blev förälskad vid första ögonkastet.




Då var det ca 3 veckor kvar tills vi skulle få hem honom och jag kunde inte hålla mig så det blev några rundor till för att hälsa på vår sötnos. Under den eviga väntan tillbringade vi varje ledig stund med att läsa på och köpa en massa grejer till honom. Varken jag eller Mattias hade ju haft hund innan så det var ju en helt ny värld som öppnade sig för oss, mycket att lära sig. Under denna tiden diskuterade vi även hur vi skulle göra OM Mattias blev för allergisk, inget roligt ämne men kom fram till att då skulle hans föräldrar få ta över honom =) tack och lov blev det aldrig aktuellt, det har gått superbra med allergin och Mattias känner nästan aldrig av den.






Den 27 maj var det äntligen dags att hämta hem vår lillkille som fick namnet Mojito. Mattias förslag =)






Sedan så handlade det mesta om mojito resten av månaden =)

JUNI

I juni mös vår lilla familj rundor i kolonin och gjorde inte så mycket, vi tog det mest lugnt och bjöd över vänner för mysiga grill och vinkvällar. Jag fick världens finaste födelsedagspresent i förskott av min älskling, en rosa cykel!!! Blev så himla glad.




Jag hade födelsedagsfest i kolonin och vi bjöd över lite vänner på grillat. Blev riktigt lyckat.
Midsommarafton firade vi också i kolonin med vänner och det var riktigt roligt, både gamla och nya bekantskaper. Blev rätt mycket dans på dansbanan till en riktig orkester och såklart några midsommarlekar.



I slutet av juni blev det äntligen ett första dopp i havet, dock tyvärr också  det sista men det var riktigt härligt.




JULI

Mojito fortsatte att mysa rundor i trädgården. Blev 3 månader gammal och han växte alldeles för fort




Blev några mysiga kvällar på uteserveringarna




Jag, Annika och Lina hade en gemensam födelsedagsfest som faktiskt blev rätt lyckad. Första natten vi lämnade bort Mojito och det kändes så hemskt.








AUGUSTI

Handlade mest om jobb. Min lillebror fyllde år och Mojito fortsatte växa





Mattias kusinbarn döptes och jag hade problem med att välja outfit. Till sist blev det denna klänningen med grå kavaj över. Första gången jag träffade hela hans släkt.



I slutet av augusti köpte vi en tv och då flyttade vi hem till lägenheten igen. Lite för tidigt för det var fortfarande härligt ute. Fortsatte mysa med Mojito.



Towermadness spelades rätt mycket under hela året, i Augusti kom en ny uppdatering =)






Slut på del 2.

Födelsedagar och ensam hemma

Idag fyller både min käre pappa och Mattias faster Stina år och det var meningen att vi skulle haft fullt upp ikväll och grattat båda men så blev jag sjuk och det blev inget med det. Det är nog inte så uppskattat att smitta ner två släkter =)

Istället har jag förberett lite mys här hemma för det är ju "fredag" idag, både jag och Mattias är lediga imorgon, MYS!!
Så ikväll blir det lammkotletter med hemgjord potatisgratäng, bearneisås och baconlindad sparris. Ska bli så gott och jag har längtat efter middagen sen jag vaknade imorse, haha

Men tills det är dags att förbereda det så ligger jag i sängen och dricker mitt te, min fjärde mugg idag. Här är så ensamt och tyst och mörkt hemma. Mojito är med "farmor och farfar" ett par timmar och det är inte klokt hur mycket man saknar honom och hur dystert det är hemma utan honom. Vår llla bebis <3



Tänkte fortsätta med sammanställningen av mitt år så jag har något att göra tills sötnosen kommer hem, då blir det massa gos och lek.

Fotoutmaning Dag 1

Självporträtt.
Ingen superny bild men har insett att jag faktiskt inte har så många nytagna porträttbilder. Kanske får fixas :-)

TJUGOHUNDRAELVA DEL ETT

Tänkte slänga ihop en liten sammanfattning av mitt 2011, bättre sent än aldrig.

JANUARI

Började året med att åka upp till Annikas stuga fredag till lördag. Det var så himla mysigt att bara vara, laga mat, mysa och bara umgås. Massor med snö hade vi oxå så det blev lite lekar i den.






Stugvistelsen åtföljdes av en massa spontana utgångar





Samtidigt som jag försökte träffa Mattias så mycket som möjligt, vi hade typ precis börjat dejta då =)

FEBRUARI

Köpte jag min baby, min IPHONE 4 och kunde inte sluta pilla på den.
Mattias fyllde år den 9 februari och det firade vi med lite presenter och hemgjord pizza. 9 februari är även den dagen som vi längre fram bestämde att vi blev tillsammans. Bra tycker jag, då är det inte bara han som får presenter =)

Vi gick på fest hos en av hans kompisar och det var första gången jag träffade flera av hans vänner

  
Ett av de första korten som togs med min baby =)

Den 20 februari åkte vi på en helt underbar utflykt. Vi åkte rätt så långt, typ till Kristianstad eller något sånt för att hälsa på 2 av Mattias vänner som fiskade på isen. Var en helt perfekt dag, vackert väder även fast det var iskallt, vackra omgivningar och det bästa sällskapet.





Såklart jobbades det en massa och fikades med vänner

MARS

Gick på en vinterpromenad och tog jättevackra bilder, kändes overkligt att det var så mycket is på havet

'



Blev förälskad i en gul klänning som jag var tvungen att köpa =)



Gick på fest med Mattias, tidigare på dagen hade jag ljusat upp håret och kände mig riktigt snygg =)



Åkte till Ullared med Lena och tog en massa fjantbilder och träffade Morgan.






Fick ett ryck och målade om mattias sovrum samt sattte upp de nya gardinerna jag köpte i Ullared. Total makeover =)



Överraskade honom med ett nystädat hem, blommor och god mat




Åkte på en miniweekend till Karlsborg. Bestämde oss kvällen innan och körde tidigt på lördagsmorgonen. Hade 2 helt underbara dagar där uppe och de 2 dagarna är några av de bästa i mitt liv än så länge. Längtar upp dit hela tiden och vill bara återuppleva allt igen







I slutet av mars började våren komma, så underbart det var när man såg blommorna kämpa sig upp



jag bakade även en massa cupcakes och köpte ännu fler tulpaner =)

 


APRIL

April kom med underbart väder och redan den 9 april kunde man ligga ute och sola för första gången



Gick på HIF´s första hemmamatch för säsongen



Blev sambo med älsklingen som tyckte att jag hade liiite för mycket grejer



Hade påskmys med vänner





Och gjorde påskcupcakes på jobb



Slut på del ett. to be continued... =)









Fotoutmaning!

Hittade denna fotoutmaning och tänkte direkt att den vill jag göra! Perfekt nu när jag lovat mig själv att börja lära mig min kamera. Dock börjar jag inte med den förrän imorgon eftersom första punkten är självporträtt och jag har en sjukdag och ser allmänt risig ut :-) haha
Såhär ser den ut iallafall

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild

Sjuk onsdag

Sov så gott i morse när vi vaknade av att Mojito kräktes, stackars sötnosen. La mig i sängen för att somna om när jag helt plötsligt kände att jag hade superont i halsen. Låg och vände och vred mig i nån timme tills M's klocka ringde, sen var det bara att börja halsa te med honung. Blir en lugn hemmadag idag.

Gårdagskvällen var mysig, prat, skratt och massor av god mat. Ska definitivt göras oftare!

Tacomys

Redan idag blir det lite infriande av nyårslöfte. Ikväll kommer nämligen lite vänner över på en rätt så spontan tacomiddag. Vi hade lite tacosgrejer över från förra veckan så vi tänkte att vi slänger ihop en tacomiddag till =) Ska bli mysigt och framförallt gott, är redan vrålhungrig! Haha

Regnigt och stormigt ute, känns som om det börjar bli en vana nu. Längtar så oerhört mycket till vår och sommar... Tänk bara färska jordgubbar, sol, strand och doften av kokosolja... Kan det bli bättre?

Nu kommer Annika och ska hjälpa till med förberedelsérna.

//Anna

Nytt år - Nya löften

2011 bara sprang förbi, tycker inte att man hinner med längre. När man var liten tyckte man att allt tog en evighet, tänk bara på väntan på julafton, december var en lång och dryg månad. Nu när man är "vuxen" svischar allt förbi.

Nyår var mysig iallafall. Trevligt sällskap och god mat. Det enda tråkiga var att Mojito var livrädd för fyrverkerierna, det var så himla synd om honom. Nästa år får vi isolera oss med honom i en stuga långt ute på landet.

Nyårslöften ja.. I vanlig ordning blev det några sådana så tänkte lista dem här så att jag inte kommer undan 😊

- Ha någon form av träning varje dag. Om inte gym så en ordentlig långpromenad.
- Börja lära mig och använda min fina kamera. Ska bli riktigt grym på att fota!
- Jobba ännu mer med mig själv. Jag tycker att jag utvecklades enormt förra året men har fortfarande grejer att jobba på, bland annat mitt humör.
- Bli mer spontan. Bjuda hem vänner på middag en vardag eller en drink ute en helt vanlig tisdag, bli bättre på sådana grejer.
- Uppskatta min älskling, pappa, syskon, vänner och andra underbara människor. Aldrig ta någon av dem för givet.

Blev en liten lista men är nöjd. Känns inte som ouppnåeliga saker. Däremot är det saker som är viktiga för mig.

RSS 2.0